A+ A A-

Over Kikkerbar - Drieluik

<

De Kikkerbar - Drieluik is een dorpscafé, die gevestigd is op de Hoofdweg 219A te Paterswolde. Op 9 januari 1996 opende het café zijn deuren. De uitbater Anne Arends zorgde ervoor dat het café uitgroeide tot een begrip in Eelde-Paterswolde en omstreken.

De Kikkerbar - Drieluik is een typisch bruincafé waar verschillende verenigingen zijn gehuisvestigd. De gezellige, huiselijke sfeer van dit café trekt mensen van diverse pluimage aan. Ook kun je er naast een drankje, iets te eten nuttigen. Er is voor ieder wat wils: van een snack tot een complete maaltijd. Tevens is het café geschikt voor feestjes, partijen, verjaardagen, jubilea, vergaderingen, bedrijfsuitjes, etc.

anne arend achter de bar thumbnail15 jaar kikkerbar thumboverzicht van kikkerbar drieluik thumb

Over Anne Arends

anne arendsAnne Arends zag op 27 februari 1972 het daglicht. Zijn wortels liggen in het dorp Eelde-Paterswolde, waar hij ook opgroeide. Anne volgde een opleiding aan de Middelbare Detailhandelschool. Al op jonge leeftijd vloeide de horeca door zijn bloed. In 1996 stond hij officieel zijn eigen benen toen hij de Kikkerbar-Drieluik overnam.

Mijn levensmotto:

Een dag niet gewerkt, is een dag niet geleefd!

Bedankt voor het scrollen ;)

© Kikkerbar-Drieluik | Alle rechten voorbehouden.